Camp. Galego Máster de Fondo

O pasado domingo 20 de marzo celebrouse o Campionato Galego Máster de Fondo (XIII Memorial Gerardo Steudel) a cargo do Club Natación Mos. Esta competición celebrouse na piscina As Pozas, en dúas sesións. De mañán tocoulle o turno os homes dende as 10 da mañán e de tarde foron as mulleres dende as 16:00h. Como novidade, hai que resaltar que nesta competición, admitiuse público nas gradas!

Os nosos nadadores fixeron unha moi boa competición, quedando en 6ª posición na clasificación xeral e conseguindo as seguintes medallas:

Ouro:

Román Sánchez: 1500 libres +40

Prata:

José Manuel Lago: 1500 libres +55

José Manuel Lorenzo: 1500 libres +50

As nosas máster non se quedaron atrás pola tarde e conseguiron unha magnífica 2ª posición na clasificación xeral. Os metais que se colgaron o pescozo foron os seguintes:

Blanca Roig: 800 libres +45

Temos que dar a noraboa os nos@s nadador@s máster, xa que, co seu esforzo, alcanzaron unha meritoria 3ª posición na clasificación xeral.

Forza Rías!!!!!

El pasado domingo 20 de marzo se celebró el Campeonato Gallego Máster de Fondo (XIII Memorial Gerardo Steudel) a cargo del Club Natación Mos. Esta competición se celebró en la piscina As Pozas, en dos sesiones. De mañana le tocó el turno a los hombres desde las 10 de la mañana y de tarde fueron las mujeres desde las 16:00h. Como novedad, hay que resaltar que en esta competición, se admitió público en las gradas!

Nuestros nadadores hicieron una muy buena competición, quedando en 6ª posición en la clasificación general y consiguiendo las siguientes medallas:

Oro:

Plata:

Nuestras máster no se quedaron atrás por la tarde y consiguieron una magnífica 2ª posición en la clasificación general. Los metales que se colgaron al cuello fueron los siguientes:

Oro:

Plata:

Bronce:

Tenemos que dar la enhorabuena a nuestr@s nadador@s máster, ya que, con su esfuerzo, alcanzaron una meritoria 3ª posición en la clasificación general.